Verbouw

Als allround aannemersbedrijf gericht op verbouw voor zowel bedrijven als particulieren, zijn wij u graag van dienst. Sinds 2001 is Bouwbedrijf Van Egten gevestigd in een nieuw pand op het relatief kleine en aantrekkelijk gelegen bedrijventerrein in Zuidwolde. Ons bedrijf bestaat onder andere uit een kantoorgedeelte, een werkplaats en een royale opslag voor de bouwmaterialen.

Als we met een opdrachtgever in zee gaan dan leveren we goed en net werk af tegen een verantwoorde prijs-kwaliteitverhouding. Alvorens wij de verbouw  uitvoeren brengen we eerst vrijblijvend een offerte uit zodat u precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Op basis van de te verrichten verbouw werkzaamheden zeggen we niet snel 'nee' en we laten onze klanten niet graag in de steek.

Een allround bouwbedrijf met het accent op vakmanschap en kwaliteit.
Op deze wijze hebben we in de loop der jaren een goede en betrouwbare naam weten te creëren. Bouwbedrijf Van Egten is lid van de brancheorganisatie NVBU, deelnemer van de Stichting Bouwgarant - een kwaliteitsgarantie voor de opdrachtgever - en het staat ook te boek als een Erkend Leerbedrijf.
 

U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie hierover.